Canva appok, amelyek megkönnyítik az életed

január 14, 2024

A Canva egy sokak által kedvelt grafikai tervező platform, ami rendkívül felhasználóbarát és rengeteg lehetőséget rejt magában. Poszterek, közösségi média posztok, videók és sok más offline/online tartalom készítésére is ideális eszköz. Az egyértelmű funkciók mögött több hasznos, kevésbé ismert Canva app is megbújik a programon belül. Bemutatunk néhányat, amelyek használatával még profibb tartalmak készíthetünk, kis erőfeszítéssel!

Magic Media App

A Canva Ai technológiája néhány mondatos leírásból egyedi képeket és rövid videókat tud készíteni, néhány pillanat alatt! 18 stílusból összeállított, változatos paletta és testre szabható sablonok állnak rendelkezésünkre az ideális kép létrehozásához. Állítható a méret és a képarány is, lehetőségünk van négyzet alakú kép, tájkép vagy portré alkotására. Ha valaha kerültél már olyan helyzetbe, hogy egyszerűen nem találtál olyan képet, amire szükséged lett volna, akkor biztosan te is átérzed, hogy milyen hasznos is ez a kép generátor! Bár nagyon ügyes a Magic Media App, de mi Dall-E eredményeit jobban szeretjük, az okok a modern iroda példáján jól látszódnak…billentyűzetben a Canva még nem annyira erős.

Brandfetch app

Ezzel az alkalmazás könnyedén elérheted és használhatod a különböző márkaeszközöket! Egyszerűen beírod a márkanevet vagy az URL-t, és az eszköz azonnal megjeleníti a legfrissebb márkaelemeket. Segít a márkaspecifikus logók, színek és betűtípusok azonnali elérésében, egyszerűen kezelhető, ezzel időt spórol azok számára, akik több márkával is dolgoznak. Illetve a posztok közötti összhang megteremtésében és fenntartásában is szerepet kap.

Mockup generator tool

Ezzel az alkalmazással látványterveket tudunk készíteni eltérő felületekre. Ideális üzleti bemutatókhoz, tanulói projektekhez és különböző prototípus termékek vizualizációjához. Általa könnyebben elképzelhetővé válnak a közönségünk számára az ötleteink, terveink.

A nyomtatással foglalkozók számára is kifejezetten hasznos lehet, hiszen a realisztikus látványtervek különösen fontosan a fogyasztóik szempontjából. A pólóktól kezdve, a könyvborítókon keresztül a bögrékig rengeteg ingyenesen elérhető mockup közül válogathatunk. Készítsd egyszerűen, profihoz hasonló munkát!

Sketch to life app

Tele vagy ötletekkel de sajnos nincs meg a művészi tehetséged, hogy megvalósítsd őket? A Canva ebben is segít! Pálcika figurákból varázsol elképesztő képeket ez az Ai eszköz! Rajzold le az elképzelésedet és bízd a gépre, hogy feljavítsa azt! Elsőre nem biztos, hogy tökéletes lesz, de érdemes próbálkozni, mert a végén az eredmény magáért beszél majd.

Melody Muse

A zene és a megfelelő dizájn összehangolásával figyelemfelhívó, különleges posztokat készíthetünk. Ebben segít ez az alkalmazás, amelyben megadhatod, hogy milyen hangszerek legyenek használva, milyen stílusú, hanglatú legyen a zene, illetve a hangerősség, a sebesség is szabályozható. A szöveggel együtt variálható zenei aláfestés, látványos és mégis könnyen elkészíthető bárki számára!

Google Drive app

Összekötheted a Canva és a Google Drive platformokat, így biztosítva a kettő közötti megosztásokat és tartalmakat könnyű elérhetőségét. Egyének és csapatok számára is egyaránt hasznos! A Canva tervek rögtön menthetőek a Google tárhelyre, a Driveos adatok pedig kereshetőek és elérhetővé válnak a grafikai platformról. Elősegíti a biztonságot és a rendezettséget.

Dr. Imreh-Tóth Mónika - ügyvezető, adjunktus és Anya :)

© 2024 Innoversity, minden jog fenntartva.