Ingyen Wi-Fi jelszó nélkül?

június 9, 2021

Miért lehet jó a vállalkozásodnak az ingyenes Facebook Wi-Fi?

Emlékszel még arra az időre, amikor ingyenes Wi-fi-t kerestél? Az átmeneti boldogságra, amikor végre csatlakoztál a hálózatra, de a következő pillanatban már le is dobott? Hányszor rendeltél kávét, hogy azonnal kérted mellé a Wi-fi kódot?

Ma már kevésbé izgulunk emiatt, hiszen rendkívül kedvező előfizetések közül válogathatunk, azonban érdemes megismerni és kihasználni a Facebook Wi-Fi lehetőséget vállalkozásunk üzleti oldalának, valamint vásárlóinak számának növelése érdekében, hiszen még mindig sokan keresnek Wi-Fi csatlakozási lehetőséget, használjuk ki!

Na de, mi is az a Facebook Wifi?

  • Van meglévő Wi-Fi hálózatod és üzleti Facebook oldalad? Akkor aktiválhatod a hálózatodon az ingyenes Facebook Wi-Fi szolgáltatást, ezáltal kapcsolatba léphetsz a vásárlóiddal.
  • Hogyan? A Facebook Wi-Fi segítségével a vásárlóid bejelentkezhetnek a hálózatodra a Facebook oldaladon keresztül.
  • Ez miért jó? Például azért, mert ezt az adott személy ismerősei is látják, azaz még több emberhez juthat el a vállalkozásod.
  • Mi kell hozzá? Egy üzleti Facebook oldal (amelynek te vagy az adminisztrátora), egy mobiltelefon és egy kompatibilis router.
  • Meddig tart a beállítás? A Facebook szerint 20 perc, azaz egy kávé kényelmes elfogyasztási ideje.

Miért jó neked? Érdemes kipróbálni, hiszen még ma is sokan keresnek Wi-Fi-t és ha ezt a Facebookkal teszik, akkor rendkívül könnyen szerezhetsz követőket, illetve a bejelentkezések száma is növekedni fog.

Miért jó a látogatónak? Ma már minden egyszerűsödik, a vendégek számára is frusztráló megjegyezhetetlen jelszavakkal próbálkozni a kihűlt kávé mellett, sokkal egyszerűbb jelszómentesen csatlakozni.

Egyébként nem csak Facebook, hanem Instagram üzleti fiókodat is használhatod, ezáltal az Instagramot használó célcsoportot is elérheted.

Az oldalkedvelések és bejelentkezések mellett számos statisztikát is kapsz a vásárlóiddal kapcsolatban (pl.: új és visszatérő vásárlók száma), amelyek mind-mind hozzájárulnak a vállalkozásod sikeréhez.

Ha pedig valaki csak ingyen Wi-Fi-t keres az utcán sétálgatva, akkor miért ne vezetnéd el a vállalkozásodhoz? Onnantól rajtad múlik, hogy visszatérő vásárló lesz-e belőle 🙂

Utószó

Érdemes minden eszközt, lehetőséget kipróbálni és  folyamatosan tesztelni, hiszen elsőre nem mindig látható, hogy melyik mennyire lesz hasznos, generál-e új vásárlókat, oldalkedveléseket stb. Rengeteg változás, új szolgáltatás jelenik meg nap mint nap, ha mindet nem is, de egy részüket érdemes tesztelni.

Dr. Imreh-Tóth Mónika - ügyvezető, adjunktus és Anya :)

© 2024 Innoversity, minden jog fenntartva.