A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának oktatóiként nagyon fontosnak tartjuk a fiatal tehetségek támogatását. Éppen ezért ösztöndíj alapítás keretében folyamatosan keressük azon fiatalokat, akik részére támogatást nyújthatunk tanulmányaik folytatásában és akiket szakmailag is segíthetünk útjukon. Az anyagi támogatás mellett a hallgatók betekintést nyerhetnek számos projektbe, illetve szakmai gyakorlatukat is cégünknél folytathatják, ezáltal már egyetemi éveik alatt olyan gyakorlati tapasztalatokkal gazdagodhatnak, amelyeket majd a későbbiekben is hasznosíthatnak a munkájuk során.

Az Innoversity Kft. a hallgatók támogatása esetében is törekszik az elméleti tudás és a gyakorlati tapasztalat összhangjának megteremtésére, így csapatunk mind szakdolgozati konzulensként, mind gyakorlati helyként várja a kreatív tehetségeket.

Várjuk a kreatív, motivált,  online marketing iránt érdeklődő Hallgatókat! Az SZTE GTK-án meghirdetett 2017/2018 őszi féléves ösztöndíjunkról az alábbi linken lehet tájékozódni:

http://www.eco.u-szeged.hu/oktatas/tanulmanyi-osztondijak/palyazati-felhivasok/2017-2018-osz/2017-2018-osz